• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Collega’s gezocht

Inspiratie
Elke dag inspireren onze Kidsproof-sitemanagers de ouders in hun regio met héél veel eropuit-tips, leuke clubjes & workshops voor kinderen, originele verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke eetgelegenheden en nog veel meer!
Onze collega’s zorgen voor leuke content op de site, houden ouders via social media op de hoogte van de nieuwste uitjes én maken handige nieuwsbrieven met tips voor de vakanties of speciale events. Elke Kidsproof-regio heeft een eigen sitemanager. Want voor die lokale adresjes en unieke tips, heb je een insider nodig, iemand die woont in de betreffende stad of regio en daar alle leuke plekjes kent en een neus heeft voor nieuwe hotspots.

De kracht van onze sitemanagers

Alle Kidsproof-sitemanagers zijn nieuwsgierig, enthousiast en altijd op zoek naar dat ene unieke plekje, handige winkeltje of restaurantje waar je voelt dat kinderen ook van harte welkom zijn.
Ze inspireren andere ouders en adviseren lokale ondernemers over hoe zij hun doelgroep nog beter kunnen bereiken. Ze zijn eigen ondernemer (Kidsproof werkt volgens een variant op het franchisemodel), werken vanuit huis, delen zelf hun tijden in en werken grotendeels onder schooltijd (en vaak wel een beetje meer, want ons werk is behoorlijk verslavend ;-). Echte duizendpoten dus, waarbij planning & passie en werk & privé soms best een beetje door elkaar lopen….
En ze zijn ook nog eens héle leuke collega’s! We delen zoveel mogelijk tips en ervaringen met elkaar, komen regelmatig bij elkaar om nieuwe ideeën te ontwikkelen en werken samen aan ons grotere doel: álle ouders van Nederland inspireren om samen met hun kinderen te genieten van hun vrije tijd, leuke dingen te doen, de wereld om ons heen te verkennen en al die leuke lokale ondernemers en initiatiefnemers te ontdekken.

Onze checklist: ben jij…

• Licht hyperactief, grenzeloos nieuwsgierig en super enthousiasmerend
• Sterk in taal & beeld
• Trots op jóuw regio en alle leuke dingen die daar te beleven zijn
• Behoorlijk verslaafd aan Social Media en zélden gespot zonder smartphone
• Zelfstandig, zelfsturend, doelgericht en deadlinebewust
• Iemand die zowel communicatief, commercieel én creatief sterk is (achtergrond in sales, (online)-marketing, communicatie of PR is een pré)
• Ouder van één of meer kinderen in de basisschoolleeftijd (doelgroepdeskundige dus ;-)

Nieuwsgierig?

Stuur een mailtje aan Annemarie (annemarie@kidsproof.nl) en vertel ons daarin alvast iets meer over jezelf, je regio en je ambitie!