Dille & KamilleTerug naar het overzicht

Natuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken. En je vindt er ook zoveel leuks voor kinderen!
Dille & Kamille, op de gezellige Botermarkt, is hét adres voor wie op zoek is naar onmisbare basics en pure hebbedingen. Hier ontdek je houten speelgoed, leuke kinderboekjes, lieve kaartjes en schriftjes en nog heel veel meer. 

In de kinderhoek staat alles mooi bij elkaar: poppen en knuffels, muziekinstrumenten, koksmutsen en schortjes, puzzels, boeken en spelletjes, vingerpopjes en houten speelgoed. Ook de schrijfwaren liggen hier netjes in het rek: pennendoosjes, kleurpotloden, clips en magneetjes, krijtborden, kwasten, mooie kaartjes en etiketten.

Ook voor volwassenen is er veel te ontdekken: keukengerei en alles om zelf te bakken, servies, tafelkleden, houten stoelen, badspulletjes, manden en poetsborstels. Je vindt er meer dan 60 verschillende keukenkruiden, biologische koffie, de Dille & Kamille theelijn, jam, pasta, olijfolie en nog veel meer lekkers. Je bezoek meer dan waard!

Meer weten? Klik snel door naar de website van Dille & Kamille!

Tip: Hier vindt je nog veel meer leuke kinderwinkels in en om Leiden!

Dille & Kamille

Botermarkt 10
2311 EM Leiden
Openingstijden Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 21.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur (uitgezonderd feestdagen)
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, uiteraard coronaproof!

Lente in en om Leiden