mama novaTerug naar het overzicht

Een fijne plek in hartje Leiden vol natuurlijke en bewuste producten voor ouders en kinderen
Wandel het centrum van Leiden in en breng een bezoekje aan mama nova, het winkeltje vol mooie producten en handige informatie voor (aanstaande) ouders, verzorgers en kinderen. Je vindt er eerlijk geproduceerde artikelen van natuurlijke materialen om de zwangerschap, de kraamtijd en de eerste levensjaren van een kind te ondersteunen.

Je kunt er ook terecht voor informatie, advies (van de draagconsulent bijvoorbeeld) of gewoon, voor een gesprekje. Er is ruimte om te voeden en om even bij te komen, de thee is altijd warm en er is altijd wat lekkers. Natuurlijk zijn ook de kleintjes van harte welkom, voor hen is een fijne speelhoek gemaakt vol prachtig speelgoed. Verder worden er verschillende events en workshops georganiseerd rondom zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Ga je ook een keertje langs? Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie! En heb je even geen tijd om langs te gaan? Bekijk dan snel de webwinkel van mama nova via de roze button!

Tip: Onze Uitagenda staat vol tips voor leuke uitjes met kinderen!

mama nova

Pieterskerk-Choorsteeg 14
2311 TR Leiden
Openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rondleiding op Pakjesboot 12

Rondleiding op Pakjesboot 12

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas ligt vanaf 29 november t/m 1 december in Leiden en jij kunt een rondleiding krijgen! Reserveer snel je tickets, want vol=vol!

Reserveer je tickets!