Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Check onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek, kindervermaak of een fijn terras in en om Leiden!

Uit lunchen met de kids? Check onze Kidsproof-adresjes. Ook met je kinderen dineren kan goed in regio Leiden!

Filteropties

Locatie
totaal 80 resultaten
Pagina: 123
totaal 80 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Leiden?

In de directe omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.