Brasserie ZijlstroomTerug naar het overzicht

Een prachtige brasserie aan de Leiderdorpse Zijldijk.

Wil je de drukte van de stad even ontvluchten? Dan kan je bij Brasserie Zijlstroom je je toevlucht vinden. In de winterse maanden geniet je van een drankje op de banken bij de openhaard, een hapje in de altijd gezellige bijkeuken of een lunch of diner in de serre, op het podium of in de kas.

In de zomer neem je plaats onder de parasolbomen op het terras mét moestuin. De brasserie maakt vooral gebruik van producten uit de streek.

Voor de kleintjes staat er ook allerlei lekkers op het menu. Huisgemaakte kipnuggets, ambachtelijke knakworstjes, lekker stukje zeebaars... smullen! Een fijn restaurant met kinderen dus.

Kijk voor meer informatie over de brasserie en de kaart op de website van dit restaurant door op de roze button te klikken.

Tip: Meer leuke restaurantjes bij jou in de buurt vind je in ons overzicht!

Brasserie Meelfrabriek Zijlstroom

Zijldijk 28
2352AB Leiderdorp
Openingstijden Elke dag geopend van 11u tot laat. Op zondag al geopend vanaf 9u. Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!