De tuin van de smidTerug naar het overzicht

Wat een heerlijke plek in Leiden is dit theehuis in polderpark Cronesteyn!
De tuin van de smid  is een theehuis midden in Polderpark Cronesteyn. Er wordt gewerkt met fairtrade, dieetvriendelijke en biologische producten, waar mogelijk van kleine bedrijven uit de omgeving. Hiermee is een kleine, maar heel aantrekkelijke menukaart samengesteld, bijna helemaal vegetarisch. Je kunt hier ook gerechten eten die gluten-, noten-, of lactosevrij zijn en op verzoek worden gerechten aangepast aan specifieke wensen.

De kids eten lekker mee en spelen volop op het omheinde terrein, waar ook de dieren los rondlopen. Naast het theehuis is een supermooie Natuurspeeltuin, waar de wat oudere kinderen heerlijk buiten kunnen spelen (kinderen tot en met 7 jaar onder begeleiding). Binnen zijn er genoeg spelletjes, boekjes en tekenspullen voor de kleintjes.

Ook kun je tegen een kleine vergoeding een leuke speurtocht doen over het terrein, naar buiten door het reigerbos en dan weer terug. Het gaat vooral over de natuur en alle dieren die in het park leven.

Nieuwsgierig naar dit kindvriendelijke restaurant en terras in Leiden? Bekijk dan even de website via de roze button. Daar kun je ook lezen waar de producten vandaan komen.

Tip: Het theehuis is de ideale plek voor kinderfeestjes!

Tip: Lees meer over Polderpark Cronesteyn!

De tuin van de smid

Polderpad 8
2322 LB Leiden
Openingstijden Dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.
Let op: De tuin van de smid is een duurzame horecagelegenheid en is per fiets of te voet bereikbaar. Je kunt je auto niet in het park parkeren. http://www.detuinvandesmid.nl/route/
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten