De tuin van de smidTerug naar vorige pagina

  • De tuin van de smid
Polderpad 8,2322 LB Leiden
Wat aan heerlijke plek in Leiden is dit theehuis in polderpark Cronesteyn!
De tuin van de smid  is een theehuis midden in Polderpark Cronesteyn. Er wordt gewerkt met fairtrade, dieetvriendelijke en biologische producten, waar mogelijk van kleine bedrijven uit de omgeving. Hiermee is een kleine, maar heel aantrekkelijke menukaart samengesteld, bijna helemaal vegetarisch. Je kunt hier ook gerechten eten die gluten-, noten-, of lactosevrij zijn en op verzoek worden gerechten aangepast aan specifieke wensen.

De kids eten lekker mee en spelen volop op het omheinde terrein, waar ook de dieren los rondlopen. Naast het theehuis is een supermooie Natuurspeeltuin, waar de wat oudere kinderen heerlijk buiten kunnen spelen (kinderen tot en met 7 jaar onder begeleiding). Binnen zijn er genoeg spelletjes, boekjes en tekenspullen voor de kleintjes.

Ook kun je tegen een kleine vergoeding een leuke speurtocht doen over het terrein, naar buiten door het reigerbos en dan weer terug. Het gaat vooral over de natuur en alle dieren die in het park leven.

Nieuwsgierig? Bekijk dan even de website via de roze button. Daar kun je ook lezen waar de producten vandaan komen.

Tip: Het theehuis is de ideale plek voor kinderfeestjes!

Tip: Lees meer over Polderpark Cronesteyn!

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

De tuin van de smid
Polderpad 8
2322 LB Leiden

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.
Let op: De tuin van de smid is een duurzame horecagelegenheid en is per fiets of te voet bereikbaar. Je kunt je auto niet in het park parkeren. http://www.detuinvandesmid.nl/route/
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: