Restaurant het PanbosTerug naar het overzicht

Midden in De Pan van Persijn, ook wel het Panbos, vind je Restaurant het Panbos.
Dit bos maakt deel uit van het natuurmonument Berkheide, dat in Katwijk en Wassenaar ligt. Het bos biedt jong en oud veel mogelijkheden zoals een hertenkamp, een geitenweide, vijvers, ligweiden, speeltoestellen, banken, picknickplaatsen, een sportveld en ... Restaurant het Panbos.

Je kunt hier aanschuiven voor lunch en diner. Voor kinderen zijn er kindermenu's en pannenkoeken. En je zit hier echt midden in het bos, geweldig! Chefkok Joke heeft liefde voor de natuur, maar zeker ook voor eten. Alle gerechten worden zoveel mogelijk met eerlijke ingrediënten gemaakt met smaak in de hoofdrol!

Voor meer informatie klik je even door naar de site van Restaurant het Panbos.


Tip: volg eerst een leuke avontuurlijke wandelroute in het Panbos en daarna nog even nagenieten bij Restaurant het Panbos.

Restaurant het Panbos

Wassenaarseweg 154
2223 LD Katwijk aan Zee
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 21.30 uur. Prijs Lunch van € 6,95 tot € 13,95. Voorgerechten € 10, hoofdgerechten € 20, Dessert € 7,50 - € 9,50. Kinderen € 7,25 - € 12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips