Roos LeidenTerug naar het overzicht

Zin in een heerlijk zelf gemaakt taartje? Kom dan naar Roos in Leiden!
Bij ROOS kan je de hele dag door ontbijten, lunchen of iets daartussenin. Yoghurt, huisgemaakte granola, vers fruit, biologische eitjes, goedgevulde broodjes, net-uit-de-oven-zoetigheden.

Ze bereiden (bijna) alle producten zelf, in hun kleine keukentje! Voor het overige worden alleen de beste lokale producten van ambachtelijke Leidse winkels gebruikt, als slagerij van der Zon en kaasboer van Boheemen. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de markt die voor de deur staat: voor verse groenten, fruit en vis! Kom gezellig even langs!

Ook kan je bij ROOS terecht voor een High Tea! Kan je nou niet genoeg krijgen van die lekkere taart, of wil je zo'n huisgemaakte taart voor je feestje? Dan kan je die gewoon bestellen bij ROOS. Als je een dag van tevoren even belt, staat het de volgende dag klaar. Klik gauw op de roze button voor meer informatie over dit leuke restaurantje.

Tip: Nog veel meer leuke restaurantjes kan je vinden in ons overzicht.


Roos Leiden

Botermarkt 12
2311 EM Leiden
Openingstijden Zie de website voor de actuele openingstijden Prijs zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes