Theehuis De LeidsehoutTerug naar het overzicht

Een sfeervol theehuis aan de rand van Leiden in park De Leidsehout. Lekker ontspannen in het groen!
Even ontsnappen aan de stadse stress in een stukje pure natuur aan de rand van de stad? Dat kan bij Theehuis De Leidsehout, een sfeervolle plek in het gelijknamige park aan de rand van Leiden.

Hier kun je terecht voor een kopje koffie, of lunch van tosti tot heerlijk broodje of uitgebreide salade. Voor de kinderen staan er aparte gerechten op de kaart als een kinderpannenkoek, broodje ham, kaas, nutella of pindakaas en zelfs een raketje!

Kinderen geen bezwaar, want je kunt je kroost altijd in de gaten houden. Vanaf elke zitplaats op het uitgebreide terras is er zicht op een groot grasveld met een speeltuintje, een hertenkamp met allerlei dieren en een vaak bewoond ooievaarsnest.

Elke zondag vanaf 14.00 is er live muziek bij of in het theehuis, tenzij er een optreden is in de nabij gelegen muziektent, dan begint het optreden bij het theehuis twee uur later.

Gratis draadloos internettoegang.

Tip: klik door voor nog veel meer leuke adresjes om te eten!


Theehuis De Leidsehout

Houtlaan 100
2334 CL Leiden
Openingstijden Elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips