Het WapenTerug naar het overzicht

In de oude Voorstraat in Voorschoten vind je grandcafé en restaurant het Wapen van Voorschoten.
Er zijn 2 gedeeltes in het Wapen. Je komt binnen in het grand café. Deze is overdag geopend voor koffie, lunch en diner. 's Avonds kun je ervoor kiezen om in het restaurant te eten. Net waar je zelf zin in hebt of waar er plek is natuurlijk!

Het Wapen is een hele mooie en ruime zaak met een fijne en gezellige sfeer. De inrichting heeft veel donker hout. De bediening is altijd vriendelijk en snel. De kaart wisselt regelmatig, maar er staan altijd leuke en toegankelijke gerechten op. Voor de lunch allerlei broodjes, salades, tosti, ook een kindertosti! En voor 's avonds spareribs, saté of een lekkere salade bijvoorbeeld.

Zowel overdag als 's avonds kun je hier dus prima met je kinderen wat eten of drinken. Bij mooi weer ga je lekker op het terras zitten!

Tip: Klik door voor nog meer leuke plekken in de regio om te eten met de kids.


Wapen van Voorschoten

Voorstraat 16
2251 BN Voorschoten
Openingstijden Maandag t/m donderdag van 10.30 tot 23.30 uur.
Vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 1.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 23.30 uur.
Feestdagen vanaf 12.00 uur.
Prijs Kindertosti € 3,30. Kindermenu € 7. Voorgerecht € 4,80 - € 11,50. Hoofdgerecht € 12,50 - € 21,50. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes