• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Como & Co NoordwijkerhoutTerug naar het overzicht

In Noordwijkerhout is Como & Co dé plek om te genieten. Terras, zonneweide, zwemmen en schaatsen!
Hier kan je terecht voor een heerlijke lunch of diner of gewoon een lekker bakkie koffie met de befaamde huisgemaakte appeltaart!

Como & Co is uniek gelegen in de vrije natuur aan het prachtige Oosterduinsemeer (in de volksmond ook wel Comomeer genoemd) in Noordwijkerhout. Er is een gratis parkeerterrein voor de deur, maar op de fiets is nog veel leuker!

De weidse omgeving leent zich goed voor een mooie wandeling langs de oever van het meer. In het voorjaar is het prachtig fietsen langs rode, gele en blauwe bloemen! In de winter kan je met een beetje geluk schaatsen op het meer!

Huur een fiets bij Rent a bike van Dam en geniet van de rust, de geuren en de kleurige velden.

Naast dat je voor onze deur een verfrissende duik kunt nemen in het meer of kunt relaxen op de uitgestrekte zonneweide, bieden ze je een heerlijke lunch- en dinerkaart aan met verse en huisgemaakte gerechten.

Naast het restaurant en de verwarmde serre, is het sfeervolle terras de plek om gezellig te borrelen en te genieten van de omgeving. Vooral leuk is het vlonderterras op het water (mits de kinderen kunnen zwemmen).

Voor de kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om zich te vermaken. Zo is er een leuke speurtocht in de omgeving. Met een tasje met opdrachten en wat lekkers ontdekken de kinderen de 'jungle' langs het Oosduinsemeer. Leuk uitje!

Wandel je links om het meer dan kom je bij een andere leuke locatie terecht: Mama. Voor Mama vind je ook het strandje.
Klik door op de roze button voor meer informatie.

Como & Co

Boekhorsterweg 18
2211 AL Noordwijkerhout
Openingstijden zie website via roze button Prijs zie website via roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten