Kleine Planeet familiecaféTerug naar het overzicht

Dé familievriendelijke plek in Leiden waar je kan eten, spelen en winkelen. Met café en conceptstore.
De Kleine Planeet is een gezellig kindvriendelijk café en kinderwinkel in één. Dé plek voor ouders en kinderen in het centrum van Leiden. Aanrader!

Voor een goede kop koffie of thee, lunch met gezonde en lekkere keuzes. De kids zullen zich prima vermaken in alle ruimte voor kinderen om te spelen en te ontdekken terwijl ouders even relaxen en genieten.

Kleine Planeet is een gezellig kindvriendelijk café met heerlijke koffie/thee, zelfgebakken taarten, biologisch eten en borrelhapjes. Er is ook een uitgebreid kindermenu. In de schoolvakanties en op zaterdag en zondag kan je tussen 15-19 uur kiezen voor een early dinner (met kinderoptie). Leuk voor de kids is de ruimte boven met een treintafel en glijbaantje. In de zithoek beneden staan comfortabele banken en zijn allerlei poppenspullen en houten speelgoed beschikbaar. Dus bij Kleine Planeet kunnen de kids lekker spelen en ontdekken terwijl ouders relaxen en genieten. 

Daarnaast heeft De Kleine Planeet ook nog een winkel met duurzaam kinderspeelgoed, boekjes, cadeautjes en meer.

Kom ook langs en word net zo'n fan als wij!

Tip: in onze Kidsproof-Uitagenda vind je de leukste, actuele uitjes voor het hele gezin in en om Leiden!

Kleine Planeet

Botermarkt 25-26
Leiden
Openingstijden doordeweek:8.15 uur- 18.00 uur en in het weekend van 9.00-17.30 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips