icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
De leukste uitjes in en om Leiden

De leukste uitjes in en om Leiden

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Zo ben je altijd op de hoogte!

Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en meer!

De leukste tips voor kinderen in Leiden en daarbuiten vind je in dit actuele overzicht!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 449 resultaten
totaal 449 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Leiden!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Leiden: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)