Leuke activiteiten voor Halloween in Leiden
Halloween

Leuke activiteiten voor Halloween in Leiden

Het Halloweenfeest is het moment om je verkleedkleren, griezelige outfits en schminkspullen tevoorschijn te halen. En natuurlijk heel veel snoep.

Dit zijn de leukste Halloween activiteiten in Leiden:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 4 resultaten
Pagina: 1
totaal 4 resultaten
Pagina: 1

Halloween 2021 in de regio Leiden

Er zijn elk jaar meer leuke kinderactiviteiten met Halloween in Leiden. Op Kidsproof.nl verzamelen we in de uitagenda voor kinderen de leukste Halloween activiteiten bij jou in de buurt. Ga je mee? Pompoenen plukken bij een boerderij, zelf pompoenen uitsnijden en pompoenen versieren voor Halloween, trick or treat-en (langs de deuren om snoep op te halen) met kinderen, griezelen in een spookhuis, een speciaal Halloweenfeest voor kinderen, er zijn zoveel leuke tips voor Halloween! Bekijk hier alle Halloween activiteiten in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten.

Halloween activiteiten en tips voor kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

We hebben uitstapjes en kinderactiviteiten met Halloween-thema voor je, maar ook mooie schminkvoorbeelden, knutsel ideeën met heksen en spoken, snoep om uit te delen of te versieren en leuke verkleed ideeën voor Halloween.