Alle Sinterklaasactiviteiten in Leiden 2023
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Leiden 2023

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2023 in Leiden, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 14 resultaten
Pagina: 1
totaal 14 resultaten
Pagina: 1

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2023?

Wanneer is de intocht van Sinterklaas dit jaar in Leiden? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten. Zo leuk om samen Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen! Komt hij met de pakjesboot uit Spanje of dit jaar toch op een andere manier naar Leiden?

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Naast de intocht zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Leiden. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Leiden

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Leiden of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!