Kinderopvang De KinderhavenTerug naar het overzicht

Een All-inclusive opvang waarbij je aan (bijna) niets hoeft te denken! In Leiden en Alphen.
Op zoek naar liefdevolle opvang bij jou in de buurt? Bij De Kinderhaven ben je van harte welkom!

Kinderopvang De Kinderhaven biedt, op verschillende locaties in Leiden en Alphen, opvang aan kinderen in de leeftijd van 10 weken t/m 12 jaar. Door de liefdevolle inrichting, een uitdagend spel- en activiteitenaanbod en de persoonlijke aandacht van de gediplomeerde medewerkers krijgt ieder kind de mogelijkheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

De Kinderhaven biedt all-inclusive opvang en denkt graag mee met de ouders. Er kan gebruik gemaakt worden van een warme maaltijd service, een gratis kinderkapper, zwemlessen tijdens de BSO-opvang (Leiden) en zijn ruil-, studie- en stakingsdagen altijd gratis.

8+ BSO Matilo Leiden
Wist je dat De Kinderhaven een 8+ BSO heeft? In het archeologisch Park Matilo in Leiden is BSO Matilo gevestigd. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar komen hier na een drukke schooldag en in de vakanties, samen met hun vrienden, “chillen” en gaan op onderzoek uit in Park Matilo. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd door de gediplomeerde medewerkers waarbij natuur, bewegen en gezonde voeding centraal staan.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding op één van de locaties. Een afspraak maak je via de website of telefonisch via 071-7600056.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

De Kinderhaven


Leiden
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Wat is er veel leuks te doen voor het hele gezin deze herfstvakantie in de Leidse regio! We hebben de leukste tips voor je verzameld in een special. Klik door, kies je uitjes(s) en wacht niet te lang met reserveren!

Herfstvakantie uitjes met kinderen