Logopedie MargrietTerug naar het overzicht

Logopedie Margriet

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden
Openingstijden geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30 uur (vrijdag tot 15.30 uur). Behandeling is altijd volgens afspraak. Prijs zie website
Problemen met stem, adem, spraak, taal, gehoor en/of slikken? Logopedie Margriet kan helpen.
Logopedie is zorg die nodig is als er problemen zijn op het gebied van stem, adem, spraak, taal, gehoor en slikken. Hiervoor kun je bij Logopedie Margriet terecht.

Logopedie Margriet is kleinschalig en persoonlijk. Margriet krijgt regelmatig te horen dat de praktijkruimte sfeervol en aantrekkelijk voor kinderen is. Kinderen doen al snel de schoenen uit en voelen zich thuis. En doordat ze zich thuis voelen heeft de logopedie al vaak snel resultaat!

Margriet is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van kinderen met:
- afwijkend mondgedrag/ slikproblemen;
- stemstoornissen;
- spraak en taalstoornissen;
- logopedie bij kinderen met down-syndroom.

Logopedie Margriet bevindt zich op de zolder van het Gezondheidscentrum Leiden aan de Oosterkerkstraat. Als het nodig is, werkt Margriet ook samen met andere disciplines uit het Gezondheidscentrum.

Op dit moment is er geen wachtlijst. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak. Je kunt hiervoor even bellen of mailen. Klik door via de roze button voor alle informatie over Logopedie Margriet.