Hello Star!Terug naar het overzicht

Hello Star! biedt hulp bij lees- en spellingproblemen en dyslexie (Remedial teaching)
Hello Star! vindt het belangrijk dat leren leuk is. Ook wanneer het allemaal niet vanzelf gaat en een kind begeleiding nodig heeft. Een positieve benadering en veel aandacht voor motivatie en zelfvertrouwen staan dan ook voorop tijdens de lessen.

Kinderen in de basisschoolleeftijd (4-12 jaar) kunnen bij Hello Star! terecht voor hulp bij leesproblemen en lessen voor kinderen die risico lopen op leesproblemen. Ze hebben zich volledig gespecialiseerd in begeleiding bij leesproblemen, spellingproblemen en dyslexie voor kinderen op de basisschool (remedial teaching). Daarnaast hebben ze een online training voor ouders ontwikkeld ‘Meer leesplezier voor je kind’, waarin ze veel waardevolle tips en technieken leren om het leesplezier van hun kind thuis te vergroten.

Individueel of in kleine groepjes van maximaal 3 kinderen. Zodat elk kind de individuele aandacht kan krijgen die hij of zij nodig heeft.

Ook is er de mogelijkheid om herhalingslessen te volgen.

Locatie: We komen naar de school van uw kind toe om de begeleiding te geven (indien mogelijk en in overleg). Voor deze service berekenen wij geen extra kosten (indien de school in Leiden/Leiderdorp/Oegstgeest ligt)! Dit scheelt u en uw kind wekelijkse reistijd. Bovendien is het voor uw kind fijn om de lessen op een vertrouwde locatie (de eigen school) te kunnen krijgen.

Meer informatie over de verschillende trainingen, de methodes en de kosten zijn te vinden op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: meer kindvriendelijke tips over zorg en opvoeding vind je in ons overzicht.

Hello Star!

Frambozenweg 105
2321 KA Leiden
Openingstijden Maandag, dinsdag, woensdagmiddag en donderdag.
Gesloten tijdens schoolvakanties en feestdagen.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips