KaJa kind en oudercoachingTerug naar het overzicht

Samen met de ouder en het kind vinden we de juiste oplossing!
Unieke situaties vragen om unieke coaching. Met deze benadering gaan de ervaren dames bij Kaja de samenwerking aan.

KaJa kinder coaching kan ondersteunen bij: faalangst, verdriet, onzekerheid, heimwee, pesten, hooggevoeligheid, slaapproblemen en nog veel meer.

Tijdens de kinder coaching zetten ze de beleefwereld van het kind altijd centraal. Door het probleem vanuit de beleving van het kind te benaderen ontdek je wat er in het kind omgaat. Vervolgens kijken ze door middel van het inzetten van verschillende methoden en werkwijzen hoe het kind vooruit te helpen. Het kind zal zelf de positiviteit en kracht van zichzelf ontdekken, die het nodig heeft om weer door te kunnen.

Voor ouders kunnen ze praktische ondersteuning geven. Soms lukt het even niet om de opvoeding van je kind(eren) zo vorm te geven zoals je graag zou willen. Elke ouder wil het immers goed doen.

Het kan fijn zijn als er iemand, een objectief persoon, even meekijkt. Soms helpt het als het even anders gaat, de cirkel doorbreken.

Ze nemen de regie niet over, blijven dicht bij het gezin en geven ondersteuning aan ouders met praktische tips, adviezen, feedback en positieve bevestiging zodat je zelf weer verder kunt.

Je start altijd met een kennismakingsgesprek. Deze is geheel vrijblijvend.  Het dient als kennismaking met elkaar en met jullie situatie. Door hierover in gesprek te gaan merken zowel wij als de ouder(s) vaak of de juiste "klik" er is. Deze is belangrijk voordat we het coachingstraject ingaan, waarin we elkaar vertrouwen en openheid geven.

KaJa coaching heeft geen eigen praktijkruimte, maar zij komen bij je thuis, in de voor jullie vertrouwde omgeving. Dit is zeker voor een kind, maar ook voor de ouder de plek om helemaal jezelf te kunnen zijn. Meer weten? Check de website via de roze button.

KaJa kind en oudercoaching

coaching: thuis bij jou
Leiden en omgeving
Openingstijden in overleg Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips