Bootje huren in en om Leiden - leuke adressen

10 mei 2022
Wind door de haren, fijn gezelschap, onderweg wat lekkers... een heerlijke dag beleef je met je gezin op een boot! En er zijn in onze omgeving veel aanbieders van sloepen, kano's, waterfietsen, roei= en zeilboten. Klik door voor leuke adressen in de Leidse regio!
Huur een bootje en heb de hele dag plezier!
De vloot van Vlietland
Of je nu een kano, waterfiets, sloep, motorboot of zeilboot wilt huren: het kan allemaal bij WSC Vlietland! Er zijn leuke vaarroutes beschikbaar op de Vlietlanden en daaromheen. Ook zijn er leuke strandjes, een Klimeiland en fijne terrassen voor wat lekkers. Kortom: een heerlijk gezinsuitje op en om het water!



Ontdek Leiden met Bootjes en broodjes
Leiden is zo mooi, helemaal vanaf het water! Bij Bootjes en Broodjes kun je een bootje huren en zelf op pad óf ga mee met de rondvaart in een elektrische sloep (dus lekker geruisloos). Echt een leuk gezinsuitje om Leiden eens vanaf een andere kant te ervaren!



Roeien of kanoen door de polder
Wist je al dat je bij boerderij 't Geertje een roeiboot of kano kunt huren? Super leuk om samen een tocht te maken door de polders van Zoeterwoude, Stompwijk en Zoetermeer. En dat kan mét boerenpicknick:-).



Columbus bootverhuur
In zowel Leiden, Voorschoten als Zoeterwoude kun je instappen in een boot van Columbus Watersport. Huur zelf een boot huren of je laten varen door een schipper. De boten worden aangedreven met een elektrische aandrijving, goed voor het milieu én lekker stil. Op het reserveringsbewijs staan de ‘Schatten van Columbus Watersport’ vermeldt. Het is leuk en voordelig om je vaarroute langs de plekken van deze 'schatten' plannen. Dit zijn namelijk speciale kortingen die afgesproken zijn bij lokale aanbieders.



Heel veel vaarplezier!