14 x Griezelig leuke halloweenactiviteiten voor kinderen in Leiden!

18 oktober 2019

Het is bijna Halloween en dat betekent dat er griezelig leuke halloweenactiviteiten zijn. Durf jij een bezoekje te brengen? Lees snel verder waar en wanneer je in en om Leiden kunt griezelen. WAAH! 

Halloween Leiden met kinderen 2019

Spannende verhalen, griezelige figuren, enge kastelen en meer..... In en om Leiden is van alles te doen.

Halloween Playground bij het Groen Oord
Kom spelen en griezelen op de Halloween & Horror Playground en behaal je zombie diploma! Dit Halloween event bij Het Groen Oord is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ouders zijn ook welkom! 30,31 oktober en 1 november.

Scary knutselen bij Intratuin Voorschoten
Op 24 oktober kun je een workshop pompoen snijden volgen bij Intratuin Voorschoten. Maak bijvoorbeeld een super eng of juist een heel grappig gezicht. En tijdens Halloween kun je hem mooi bij de voordeur zetten. Liever pompoen verven? Dat doe je op dinsdag 22 oktober in de herfstvakantie. Ook leuk: maak je eigen heksenbezem op woensdag 30 oktober!

Halloweenfeest op de kinderboerderij

Alle kinderen zijn deze herfstvakantie welkom bij Kinderboerderij Voorschoten: Dinsdag, woensdag en donderdagmiddag kun je Halloween knutsels maken, zoals pompoenen uithollen en versieren van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten hiervan zijn € 3,50 en € 5,-

Op vrijdag 25 oktober ben je hier welkom bij het gezellige Halloweenfeest bij kinderboerderij Voorschoten! Het maakt niet uit of je meer van gezelligheid houdt of het juist heerlijk vindt om te gruwelen. Kom lekker spooky of grappig verkleed en neem je zaklamp mee. Speciaal voor de kinderen van 7 jaar tot 12 jaar is er dit jaar een plek gemaakt die net wat enger is. Ben jij zo'n durfal, dan is dit dé plek voor jou. Voor jong en oud!

De superleuke Kinderboerderij Merenwijk is zaterdag 26 oktober weer vól met spoken en heksen! Het wordt griezelen op een donkere Halloween-boerderij, brrr...Kom je ook meegriezelen? Er zijn allerlei feestelijke en vooral spannende activiteiten. Omdat het voor de allerkleinsten misschien iets té spannend is, is de avond bedoeld voor 4 tot 12-jarigen.

Halloween in het zwembad
Vrijdag 19 oktober kun je Halloween discozwemmen bij Het Wedde! En op vrijdagavond 25 oktober is het Halloween disco zwemmen bij Zwembad de Zijl. Zelfs het water krijgt een eng kleurtje....brrr durf jij erin te plonsen?Kidsmiddag aan het strand

Nederzandt in Noordwijk heeft regelmatig vrolijke Kidsdagen. Deze middag op zondag 27 oktober wordt het ook een beetje griezelig met halloween als thema!

Halloween in het Dorpshart Lisse
Op zaterdag 26 oktober staat Dorpshart Lisse helemaal in het teken van Halloween! Zo lopen er verklede personen rond in het Dorpshart, is er een optocht en is er voor de kinderen Trick or Treat. Ook kun je een glittertatoo laten zetten. Deco Home heeft een Spookhuis gebouwd waarin je kunt Griezelen, bij Grimbergen kun je luisteren naar een spannend verhaal en bij Naturals kun je pompoensnijden (vooraf opgeven).

Spookkasteel
Kom op 30 oktober Kasteel Duivenvoorde griezelen in een heus kasteel. Alleen voor dappere kids (en ouders) natuurlijk!

Halloween in Leiderdorp
Voor de grotere kinderen is er bij dansschool DC dans een horrorhuis gemaakt. Het horror-spookhuis is op 26 oktober geopend van 7 tot 11 uur 's avonds en er wordt een entreeprijs van € 1,50 per persoon gevraagd. De organisatie hanteert een minimum leeftijd van 12 jaar. Jongere kinderen moeten begeleid worden door een volwassene, is het nadrukkelijke advies.  

Halloween bij Drievliet
In de herfstvakantie is ook Familiepark Drievliet geopend, maar durf jij te gaan? Het ziet er namelijk een beetje anders uit dan normaal. Nogal griezelig zeg maar. Maar ook vrolijk hoor! 

Thuis in halloweensfeer!
We tippen je graag deze knutselvoorbeelden. Ook leuk zijn deze creepy Halloweensnacks!Griezelse!

PS: Mist er nog een griezelfeest voor kids in onze Uitagenda? Mail em dan naar leiden@kidsproof.nl.