Sinterklaas intocht 2019 in Leiden en omgeving!

28 oktober 2019
Zie ginds komt de ... ja,ja, Sinterklaas komt er weer aan! Wanneer hij waar voet aan wal zet in onze regio, hebben we voor je op een rijtje gezet.
Intocht Sinterklaas in Leiden

Zijn jullie er klaar voor? Voor een gezellige Sinterklaastijd? Goed zo, want Sint zet ook dit jaar voet aan wal in Nederland. De meeste intochten in ons land vinden op zaterdag 16 en 23 november plaats. Wij hebben die in onze regio voor je op een rijtje gezet.

Zaterdag 16 november
16 november is de Sinterklaas intocht 2019 in Leiden. Reken maar dat dit uitgebreid gevierd wordt! Om 11 uur start het gezellige voorprogramma en dan is het wachten op de Sint die naar verwachten om 12.00 uur aankomt op de Beestenmarkt. En natuurlijk kom jij toch ook naar het Huis van Sinterklaas?!

In Noordwijk is Sint altijd lekker vroeg. Vanaf 9 uur kun je hier op 16 november terecht om er een gezellig feestje van te maken! Sint komt weer aan op het strand, natuurlijk met de reddingsboot! De goedheiligman wordt op de 16e ook in Katwijk verwacht. Kom je ook naar de Zwaaikom?

In Sassenheim wordt de Sint en zijn aanhang ook op 16 november verwacht. Hij meert rond 13.45 uur aan met zijn Pieten, in de Oosthaven. En natuurlijk willen Sinterklaas en vele Pieten ook alle kinderen graag zien in Voorhout in de Herenstraat. 

Ook Hillegom en Lisse worden dit jaar niet overgeslagen! Verder meert Sint en zijn gevolg op 16 november ook aan in Noordwijkerhout bij de Oude Haven. In Leiderdorp wordt het ook weer één groot Sint-feest met heel veel vrolijke Pieten!

Zaterdag 23 november
Op 23 november komt ook in Voorschoten de Sint aan, met een heleboel muziekpieten! En op dezelfde dag om 13.00 uur in Warmond bij Park Leerust. Ook is op 23 november de intocht van Sinterklaas in Oegstgeest. En Sint heeft het maar druk deze dag want ook gaat hij naar Zoeterwoude-Rijndijk en natuurlijk komt hij ook aan in Katwijk aan de Rijn!

Zondag 17 november
Traditiegetrouw komt Sinterklaas op zondag aan in de haven van Wassenaar. En wel op 17 november. Dat wordt een gezellig feest!

Houd de Kidsproof agenda in de gaten voor meer info over intochten in Leiden en omgeving! Ook vind je in onze Uitagenda superleuke Sinterklaasactiviteiten in de Leidse regio!

NB: we vullen het programma van alle Sint-intochten aan zodra we meer weten! Tips? Mail ze naar leiden@kidsproof.nl!