icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Eropuit met de kids in en om Leiden

Eropuit met de kids in en om Leiden

Een handig overzicht met alle leuke eropuit-tips in en om Leiden! Musea, theaters, speeltuinen, kinderboerderijen en meer!

Maar ook parken en bossen, zwemplekken, ijsbanen en indoor speelplekken. Je hoeft je echt nóóit meer te vervelen...

PS: je vindt hier ook vakantiekampen en fijne plekken om te overnachten!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 301 resultaten
totaal 301 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Leiden!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp? Er zijn in de regio Leiden véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Leiden te beleven.