Attractiepark DuinrellTerug naar het overzicht

Een spetterend dagje uit beleef je in Duinrell in Wassenaar. Zwemspullen mee voor het Tikibad!
Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon, familieachtbaan Dragonfly en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven.

Vanaf april 2016 is er een supergave vliegattractie bij: de Wild Wings! Je bent één van de twaalf piloten en doet op 22 meter hoogte, net boven de bomen van Duinrell, je allereerste aerobatics-move: de roll! Je bepaalt zelf hoe spannend je het maakt. Woehoe!

Met de Dragon Fly vlieg je langs bomen en zoef je door onverwachte bochten. Stap in de achtbaan Falcon voor een ritje over de kop of zwaai op grote hoogte heen en weer in de Mad Mill. Hou je van water? Dan moet je in de Splash! En wist je dat je vanuit de Kikkerrad een geweldig uitzicht hebt over het landgoed?

Voor de kleintjes zijn er attracties als de Minitrein, de Monorail en Rick's Fun Factory. Maar ook Wonderland en Rick's Avonturenburcht met leuke shows om te bezoeken! Op de promenade van het attractiepark komt Rick de Kikker dagelijks langs. Uiteraard om te knuffelen en om op de foto te gaan!

En dan is er nog het tropische Tikibad met maar liefst 16 glijbanen! Geen gewoon zwembad dus, maar wel het grootste glijbanenparadijs van de Benelux.

Het landgoed Duinrell ligt middenin het prachtige bos- en duingebied van Wassenaar, waar je mooi kunt wandelen of lekker picknicken. Een dag is eigenlijk te kort. Maar daar is een oplossing voor, want je kunt ook overnachten op het vakantiepark.

Op de website van Duinrell kun je de attracties vooraf bekijken en beleven. Superleuk voor de voorpret!

Tip: lees hier alles over het Tikibad!

Vakantie- en attractiepark Duinrell

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Openingstijden Check de website voor de actuele openingstijden! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten