Tikibad DuinrellTerug naar het overzicht

Een spetterend dagje uit beleef je in Duinrell in Wassenaar. Zwemspullen mee en naar het Tikibad!
Het Tikibad is het subtropisch zwemparadijs van het attractiepark Duinrell in Wassenaar. 

Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De 16 unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. De allerkleinsten kunnen naar hartelust spetteren in het overzichtelijke kinderbadje met mini-glijbaanplezier. Er is ook een klein buitengedeelte. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties! Kom lekker opwarmen in het Tikibad! 

Nieuw: het overdekte kids waterpark Playa! Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

Zwemfeestje Tikibad kinderfeest 
Vier nu ook je zwemfeestje in het Tikibad. Kies uit 3 pakketten voor je verjaardagsfeest, met of zonder kindermenu. In ieder geval ga je 4 uur zwemplezier beleven in het Tikibad. Vanaf 12,50 pp

Veiligheid gaat boven alles. Omdat het Tikibad geen gewoon zwembad is, maar een glijbanenparadijs met spectaculaire waterattracties, gelden extra strenge lengte-, gewichts- en veiligheidseisen. Lees daarom voor je bezoek aan het Tikibad de veiligheidsvoorschriften op de website van Duinrell (klik op de roze button). Er gelden speciale veiligheidsregels voor kinderen kleiner dan 1.20 m.

Kinderen onder de 12 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. 

Tip: combineer een bezoek aan het Tikibad met attractiepark Duinrell.

Vakantie- en attractiepark Duinrell

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Openingstijden Check de website voor de actuele openingstijden. In het hoogseizoen is het Tikibad open van 10.00-22.00 uur. In het laagseizoen vanaf 16.00 uur.  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips