icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Vogel- én speelparadijsTerug naar het overzicht

Laat je Lori uit je hand eten? Prachtige vogels, demonstraties én een gewéldige speeltuin bij Avifauna!

Avifauna is een heel leuk park om met de kinderen naartoe te gaan. Je ziet er de prachtigste vogels, van de enorme zeearend tot de kleine kolibri en de fascinerende uilen.

Heel leuk om de Australische Lori's uit je hand te laten eten, ze komen gewoon bij je zitten!

Dagelijks zijn er geweldige demonstraties te zien, bijvoorbeeld de enorme zeearenden die over je hoofd scheren.

Uitgevogeld? Een bezoek aan Avifauna is zeker met de kids niet 'af' als je niet bij de gewéldige speeltuin bent geweest!  

Voor groot én klein heel veel te beleven. Je vindt hier de hoogste glijtoren van Nederland waar ze fantastisch kunnen klimmen, klauteren en glijden. Ook een te gek jungle eiland, bootje varen op de jungle rivier, megatrampo, graafmachines, mini auto's, zoveel! 

Heel fijn voor de kleintjes is de aparte peuterhoek en voor jou het terras waar je heerlijk geniet terwijl je koters zich vermaken.

Meer weten? Klik via de roze button hieronder door naar de website voor meer informatie.
Let Op: Online reserveren verplicht!

Tip: je kunt bij Avifauna ook je partijtje vieren!

Tip: leuk in combinatie met een rondvaart. En 's zomers kun je ook vanuit diverse plaatsen in onze regio per boot naar Avifauna. O.a. vanuit Leiden en Voorschoten!

 

 

 

Avifauna

Hoorn 65
2404 HG Alphen ad Rijn
Openingstijden Het hele jaar door open, maar met verschillende tijden! Check de site voor de actuele openingstijden. Prijs 3 t/m 12 jaar: € 13,50. Volwassenen € 15,- Check de site voor groepskortingen en arrangementen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes