Lammetjes bij 't GeertjeTerug naar het overzicht

Er zijn weer lammetjes bij Boerderij 't Geertje! Kom je ook een flesje melk geven en knuffelen?
Hiep hiep hoeraa!! Er zijn weer geiten lammetjes bij 't Geertje!

De kinderen kunnen de geitjes een flesje melk geven. Houd er wel rekening mee dat de lammetjes nog klein zijn en niet met heel veel. Dit betekent dat er elke dag verschillende pauzes ingelast worden zodat de lammetjes even rust hebben. Voorzichtig knuffelen kan natuurlijk altijd! Elke dag kun je vanaf 11.00 uur de melkflesjes kopen.

Het is daarnaast ook belangrijk dat papa's en mama's hun kinderen begeleiden met het knuffelen en melk geven aan de geitjes. Op deze manier leren kinderen goed om te gaan met de dieren en blijft het voor de dieren ook leuk.

Een flesje voor een geitenlammetje kost € 1,50 en een bakje bix voor de geiten € 1. Voor € 1,50 kunnen kinderen onder begeleiding een ritje maken op een pony. Het paardje loopt elke dag vanaf 11.00 uur.

Ook leuk bij boerderij 't Geertje zijn de supertoffe wandelpaden.Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: ben je bijna jarig? Geef ook eens een kinderfeestje bij 't Geertje!

Boerderij 't Geertje

Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Openingstijden zie website Prijs € 1,50 voor een flesje, € 1 voor een bakje bix, € 1,50 voor een ponyritje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten