Varen bij 't GeertjeTerug naar het overzicht

Ontdek de polders vanaf het water en spot leuke waterdiertjes! Roeiboot of kano met boerenpicknick.
Wist je al dat je bij boerderij 't Geertje een roeiboot of kano kunt huren?! Super leuk om samen een tocht te maken door de polders van Zoeterwoude, Stompwijk en Zoetermeer.

Genieten van het zonnetje in een bootje, met een boeren picknick met broodjes van de Zoeterwoudse warme bakker en beleg van eigen boerderij en uit de Landwinkel.
Dat kan dit voorjaar gewoon!


Uitje naar de evolutietuin
Op ongeveer 40 minuten varen van de boerderij is de Elzenhoeve met haar evolutietuin. Een prachtige plek om even aan te leggen, door de tuin te lopen en te zien hoe ons plantenrijk is ontstaan. 
Hier is ook een eco-toilet en gelegenheid om te picknicken. Laat je verrassen door deze mooie plek vol interessante weetjes.

Puzzeltocht
Wat ook leuk is dat je de tocht kunt combineren met een puzzeltocht. Er is een puzzeltocht voor een groep met vragen die je onderweg kunt beantwoorden. Kom er achter wat je al weet over de natuur en de polders en probeer de andere teams te verslaan! Bespreek deze puzzeltocht even van tevoren. Er is ook een speciale kinderpuzzeltocht, vraag er naar in het restaurant. 

Kijk voor meer info en de prijzen op de site via de roze button!

Tip: Je kunt ook overnachten bij boerderij 't Geertje!

Boerderij 't Geertje

Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Prijs Kijk voor de prijzen (per uur en per dag) op de site van 't Geertje via de roze button! De groepspuzzeltocht kost € 1 p.p. extra en de kinderpuzzeltocht kost € 1,50 extra per bootje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen