BubbeljungleTerug naar het overzicht

De Bubbeljungle is de droom van elk kind. Binnenspeeltuin, lasergames, golf, klimpark en meer!
De Bubbeljungle is een overdekt kinderspeelparadijs. Een droomwereld voor kinderen die energie te kort zullen komen om het 2.000m² grote speelparadijs te verkennen. Er is de laatste tijd flink verbouwd en er is heel veel nieuws te ontdekken. En ouders zijn gratis, dus extra voordelig!

De Bubbeljungle heeft ook een hele stoere attractie voor de kids van 6-12 jaar, Bubbelcars! Bestuur je eigen Bubbelcars en bots er maar op los.  En vergeet ook niet het parcours in het klimpark af te leggen, hoog in de Bubbeljungle!

En wil je nog meer spanning en actie? Kinderen vanaf 5 jaar kunnen de strijd met elkaar aan bij de Lasergames. In het donkere Riool van BubbelJungle ga je muisstil op zoek naar je tegenstanders. Pas op voor de lichtstralen! Ook hélemaal te gek is BubbelGolf in the Dark.

Ben je nog een wat kleinere actieveling, dan kun je in een baby-, peuter- en kleutercorner, rondscheuren op driewielertjes, van de rollerglijbaan en niet te vergeten Sharky's Bubbelboot! En nog veel en veel meer.

Op doordeweekse dagen is er een speciaal Peutertarief voor kinderen t/m 3 jaar, buiten de schoolvakanties. Met binnenkomst voor 11.30 uur.

Favoriet van onze kids is de pinguïnrace:En er is vanaf november ook een Kids Escape Room: de Octopoes!

Bezoek de website voor meer informatie en de openingstijden. Klik hiervoor op de roze web button.

De Bubbeljungle

Vlasbaan 7
2352 AH Leiderdorp
Openingstijden Check de site via de roze button voor de actuele openingstijden. Prijs € 8,95 per kind, ouders gratis
€ 5,50 peutertarief, voor 11.30 binnenkomst op een doordeweeksedag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Wat is er veel leuks te doen voor het hele gezin deze herfstvakantie in de Leidse regio! We hebben de leukste tips voor je verzameld in een special. Klik door, kies je uitjes(s) en wacht niet te lang met reserveren!

Herfstvakantie uitjes met kinderen