• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Camping de StochemhoeveTerug naar het overzicht

De Stochemhoeve is een supergezellige stads-poldercamping voor tenten, caravans en kampeerbusjes.

De camping ligt in polderpark Cronesteyn pal aan het Rijn Schie kanaal en op 10 minuutjes fietsen van het centrum van Leiden. Je kunt hier kamperen of een accomodatie huren.

In het polderpark vind je mooie wandel en skeelerpaden door moerastuinen, bossen, grienden en er kan gestruind worden door de polder. Ongeveer 200 meter van de camping is een waterspeelplaats waar je met vlotten kunt varen, kijken of je de overkant haalt met de kabelbaan en een waterpomp systeem. Kortom urenlang speelplezier voor de kinderen. Direct aan de camping is een aanlegstijger aanwezig.

De camping is een initiatief van WMO Maatwerk en biedt dagbesteding aan volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers leveren een belangrijke bijdrage aan sfeer en uitstraling van de camping. Samen met de begeleiding runnen zij de camping met alle voorkomende werkzaamheden die daarbij horen.

Meer weten van deze sympathieke accommodatie op een prachtige plek in de randstad? Klik door via de roze button!

Tip: ga zeker langs bij het vlakbij gelegen theehuis en natuurspeeltuin De Tuin van de Smid! 

 

Camping de Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322 LH Leiden
Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes