StochemhoeveTerug naar het overzicht

Fijne stads-poldercamping bij Leiden met huisjes, camping en groepsaccomodatie.

De Stochemhoeve ligt in polderpark Cronesteyn pal aan het Rijn Schie kanaal en op 10 minuutjes fietsen van het centrum van Leiden. Je kunt hier kamperen of een hutje huren. Of met de hele familie in de groepsaccomodatie.

In het polderpark vind je mooie wandel en skeelerpaden door moerastuinen, bossen, grienden en er kan gestruind worden door de polder. Ongeveer 200 meter van de camping is een waterspeelplaats waar je met vlotten kunt varen, kijken of je de overkant haalt met de kabelbaan en een waterpomp systeem. Kortom urenlang speelplezier voor de kinderen. Direct aan de camping is een aanlegstijger aanwezig.

Stochemhoeve heeft ook een zorgkant. Zo is er een logeerhuis gestart die in de weekenden cliënten met een verstandelijke beperking opvang biedt. Ook komen er ouders met hun verstandelijk gehandicapte kind kamperen of een hutje huren.

Meer weten van deze sympathieke accommodatie op een prachtige plek in de randstad? Klik door via de roze button!

Tip: zeker langs bij het vlakbij gelegen theehuis De Tuin van de Smid!


Camping Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322 LH Leiden
Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio