icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

StochemhoeveTerug naar het overzicht

Fijne stads-poldercamping bij Leiden met huisjes, camping en groepsaccomodatie.

De Stochemhoeve ligt in polderpark Cronesteyn pal aan het Rijn Schie kanaal en op 10 minuutjes fietsen van het centrum van Leiden. Je kunt hier kamperen of een hutje huren. Of met de hele familie in de groepsaccomodatie.

In het polderpark vind je mooie wandel en skeelerpaden door moerastuinen, bossen, grienden en er kan gestruind worden door de polder. Ongeveer 200 meter van de camping is een waterspeelplaats waar je met vlotten kunt varen, kijken of je de overkant haalt met de kabelbaan en een waterpomp systeem. Kortom urenlang speelplezier voor de kinderen. Direct aan de camping is een aanlegstijger aanwezig.

Stochemhoeve heeft ook een zorgkant. Zo is er een logeerhuis gestart die in de weekenden cliënten met een verstandelijke beperking opvang biedt. Ook komen er ouders met hun verstandelijk gehandicapte kind kamperen of een hutje huren.

Meer weten van deze sympathieke accommodatie op een prachtige plek in de randstad? Klik door via de roze button!

Tip: zeker langs bij het vlakbij gelegen theehuis De Tuin van de Smid!


Camping Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322 LH Leiden
Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, uiteraard coronaproof!

Lente in en om Leiden