PanbosTerug naar het overzicht

Een bos om in te wandelen, maar vooral om in te spelen en van alles te ontdekken over de natuur.
De Pan van Persijn, ook wel het Panbos genoemd, is een wandel- en speelbos voor jong en oud. Hier kun je spelen in de natuur! Maak een heerlijke boswandeling. Heb jij de Atlantikwall al eens beklommen?

Volg het natuurpad, de ontdekroute, de speurneuzenroute of de spelletjesroute. Er is een speciale folder met deze avontuurlijke wandelroutes voor kinderen. Superleuk! Deze kun je downloaden via de website van de gemeente Katwijk. Klik hiervoor op de roze button hieronder.

In het Panbos kun je klimmen, glijden, schommelen of gewoon met takken sjouwen. Lekker rennen of, als je durft, verstoppertje spelen! Buiten spelen met de dieren en de natuur om je heen is altijd een beleving. Neem een voetbal mee om een potje te spelen op één van de speelweiden.

Je kunt hier ook heel goed je eigen kinderfeestje organiseren. Neem speelmateriaal, picknickmand en -kleed mee! Overleg het wel even met boswachter.

Voor de entree wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dat is om het Panbos te onderhouden.

Tip: stop vooral even bij Restaurant het Panbos om iets te eten of te drinken. Dat kan ook bij het pannenkoekenboerderij Katwijk aan de overkant van het Panbos.

De Pan van Persijn

Wassenaarseweg 152A
2223 LA Katwijk
Openingstijden Van 1 april tot 1 oktober van 8.00 tot 20.30 uur
Van 1 oktober tot 1 april van 9.00 tot 17.00 uur
Prijs Dagkaart € 1,70; jaarkaart € 22,50. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten