De SpeelakkerTerug naar het overzicht

Speeltuin, water, eilandjes, vlotten... Zo leuk bij De Speelakker! Ook voor kids met een beperking.

De Speelakker is een speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar, waar water volop aanwezig is! Het avontuurlijker gedeelte, speciaal voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar bestaat uit diverse eilanden. Er is een klein eiland dat op diverse manieren over heel ondiep water bereikt kan worden.

Daarnaast zijn er ook twee grotere eilanden, omringd door 5 tot 10 m. breed water (maxi.70 cm diep). Deze eilanden zijn te bereiken met een trekpont en onderling verbonden met een klimtoestel over het water. Ook zijn er bootjes en vlotten om mee te varen.

Er is ook een deel rondom de zandbak dat voor de kleinsten (tot ca. 6 jaar) is ingericht. Dit deel is van het water afgeschermd.

Het tuinhuis is de centrale ontmoetingsplaats. Dit is het uitgiftepunt voor koffie, thee, een glaasje fris, een ijsje. Er zijn hier twee toiletten. In principe zijn er altijd twee vrijwilligers aanwezig in verband met het toezicht houden en de barwerkzaamheden.

In overleg kunnen kinderpartijtjes op De Speelakker worden gehouden in het tuinhuis. Met enige restricties is het mogelijk buiten openingstijden de speeltuin te huren.

Daarnaast is het een ontmoetingsplaats voor mensen met en zonder lichamelijke- of verstandelijke beperking. Het is een zogenaamde geïntegreerde speeltuin. Dat betekent dat bij de inrichting ook rekening is gehouden met kinderen met lichamelijke beperkingen.

De Speelakker ligt dichtbij het centrum van Noordwijkerhout, op het Hafakkerterrein van Het Raamwerk.

Klik door via de roze button voor alle informatie.

De Speelakker

Zeereep 1
2211 EL Noordwijkerhout
Openingstijden Openingstijden: in de winter is de speelakker gesloten
In de zomer elke dag, behalve dinsdag en donderdag, van 13.30 uur tot 17.00 uur. Kijk altijd voor vertrek op de website voor actuele tijden.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!