Klimpark het KlimeilandTerug naar het overzicht

Hoog in de bomen klimmen en dan met de kabelbaan naar beneden. Voor de echte stoere klimkids!

Vanaf 16 mei 2020 weer open! Let op: vooraf reserveren. En klik door via de roze button voor alle corona-maatregelen.

Dit té gekke klimpark vind je bij recreatiegebied Vlietland. Het is de eerste echte High Ropes Course van Zuid-Holland! Via een oversteekvlot bereik je het eiland en dan kun je als een aap zo hoog door de bomen en zoef weer naar beneden.

Start op 1 of 4 meter en vervolg je klimroute op 7 en 11 meter hoog! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels met 11 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dat 100 meter lang. Het klimparcours biedt voor klimmers van beginnend én gevorderd niveau een echte uitdaging. Voor het klimparcours is een minimale lengte van 1.40m voor de deelnemers vereist

Een heel stoer uitje voor de echte klimkinderen van minimaal 1.40 m groot!

Het Klimeiland is op de fiets via Voorschoten, Leidschendam en Leiden bereikbaar, volg de borden in Recreatiegebied Vlietland. Ook met de auto kun je er in de buurt parkeren, check hiervoor de website.

Reserveren aanbevolen
Ook tijdens reguliere openingstijden is het verstandig om een reservering te maken. Dit kun je direct online regelen. Zo ben je zeker van een plekje en hoef je dus bij aankomst niet te wachten.

Buiten reguliere tijden
Buiten de reguliere openingstijden kan er op basis van reservering worden geklommen, dit kan bijvoorbeeld voor een klassenuitje, bedrijfsactiviteit of schoolsportdag. De klimactiviteiten kunnen ook worden gecombineerd met andere land- en/of watersportactiviteiten. Met een overnachting op de camping erbij maak je het helemaal compleet!

Tip: het Klimeiland is ook heel leuk voor een kinderfeestje!

Tip: bekijk alle avontuurlijke feestjes van WSC Vlietland!

 

Het Klimeiland

Rietpolderweg 300
2266 BM Leidschendam
Openingstijden
Check de website voor de actuele openingstijden en data.
Prijs 8 t/m 12 jaar € 16,- pp voor 2,5 uur klimmen, vanaf 13 jaar € 20,00 Zie website voor de overige tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Halloween in en om Leiden

Halloween in en om Leiden

Lekker griezelen met je kinderen! We hebben leuke Halloween tips op een rijtje gezet in onze Uitagenda. Veel griezelplezier!

Halloween met kinderen