Naar de boerderij!Terug naar het overzicht

Neem een kijkje op de boerderij bij Kampeerboerderij Straat-Hof. Superleuk uitje!
Iedere zaterdag en woensdag (vanaf april) kun je gezellig langs bij Kampeerboerderij Straat-Hof in Leimuiden. Zo'n leuke plek! En in de mei- zomer- en herfstvakantie zelfs iedere dag.

Er is heel veel te beleven voor de kids! Lekker spelen in het hooi, knuffelen met de dieren, trampolines en nog véél meer.

Naast een melkveehouderij met koeien (maar ook pony's, alpaca's, ezeltjes en meer dieren) is dit ook een camping. Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. 

Zin in iets lekkers? Dat kan ook. Er is een gezellig terras en met minder weer zit je binnen. Ook kun je zelf verse melk tappen uit de speciale melkmachine!

Kortom: leuk voor een kort of wat langer bezoekje! En kun je er geen genoeg van krijgen; dan blijf je lekker slapen op de camping:-).

Veel plezier!

Tip: in het seizoen (vanaf half juli tm oktober) is er een boerendoolhof door het mais, zo leuk! Bekijk dit filmpje van onze reporters:

 

Kampeerboerderij Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
Openingstijden Iedere zaterdag en woensdag van 11 - 17 uur (vanaf april). In de mei, zomer en herfstvakantie dagelijks toegankelijk. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten