Kasteel DuivenvoordeTerug naar het overzicht

Breng een bezoek Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten en ga terug in de tijd van prinsen en prinsessen!

Een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn! Wil je het kasteel van binnen zien? Kom eens langs!

Volg met je familie de familierondleiding 'Kasteelbewoners!'. Ga samen met je familie op avontuur door het kasteel, begeleid door een gids. Gebruik al je zintuigen en leer alles over de families die op Duivenvoorde woonden. De rondleiding vindt woensdag- en zondagmiddag plaats en duurt maximaal 75 minuten. Reserveer je rondleiding via de webshop van Kasteel Duivenvoorde. Klik door via de roze button!

Speciale kinderrondleidingen
Naast de vaste familierondleiding zijn er kinderrondleidingen, 'Van ridder tot barones' is een spannende rondleiding speciaal voor kinderen van 5 tot 8 jaar (verboden voor ouders!) en voor kinderen van 9 tot 12 jaar is er de rondleiding 'Kasteelbewoners!'. De kinderrondleidingen zijn op aanvraag. Dat kan via de telefoon of mail (activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl). Vermeld je even dat je via Kidsproof komt?

Bezoekerscentrum Hof van Duivenvoorde
In het bezoekerscentrum Hof van Duivenvoorde in de Leidse tuin kun je terecht voor tickets en informatie. Ook vind je er een museumwinkel met ridderpakken en prinsessenjurkjes. Ontzettend leuk voor de kleine museumbezoeker die graag in stijl het kasteel en landgoed bezoekt! Ook kan je hier een hapje eten en wat drinken.

Wandelen met een app: Buiten op Duivenvoorde

Download de app en ontdek het landgoed. Voor families is er het speciale familiespel: Op pad met Ridder Jan. Door spelletjes te doen en opdrachten uit te voeren ontdekken jullie meer over de bijzondere dieren, personen en gebouwen die er te vinden zijn en waren.

Tip: In Kasteel Duivenvoorde geef je een heel gaaf Ridders- en Baronessenfeestje!

Kasteel Duivenvoorde

Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten
Openingstijden Het museumseizoen op Kasteel Duivenvoorde loopt van april tot en met oktober. Klik door via de roze button voor de laatste informatie.

Familierondleiding tijdens het museumseizoen (check de website via de roze button) iedere woensdagmiddag om 15:30 uur en iedere zondag om 14:30 uur
Op maandag is het kasteel gesloten.
Prijs Kinderen t/m 12 jaar: €3,-; Kinderen 13-16: €5; Volwassenen: €12,50
families ontvangen 25% korting op de toegangsprijs. Tickets online te reserveren of bij de museumwinkel (alleen PIN)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten