Kasteel KeukenhofTerug naar het overzicht

Prachtig kasteel waar je fijn kunt wandelen. Met kinderboerderij en dan wat lekkers bij de Hofboerderij!

Dit Kasteel is het stralende middelpunt van Landgoed De Keukenhof. Er worden regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd, check hiervoor ook onze Uitagenda. Er is een kinderboerderij en een menagerie. Ook voor volwassenen is er van alles te doen.

Kinderboerderij Poelepetaat
Kinderboerderij Poelepetaat ligt aan het plein bij de monumentale Hofboerderij. De oude jongveestal heeft een complete metamorfose ondergaan. Iedereen kan hier kennis maken met de boerderijdieren. Een kijkje nemen in de weide bij de nieuwsgierige geitjes, knuffelvarkens en lieve shetlanders of lekker knuffelen in de stal bij de konijntjes. Het kan allemaal!

Bijenkasten
Al wandelend langs het natuurpad (sowieso ook leuk om te doen, zo'n 5 km) zie je bijenkasten met honingbijen staan. De kasten zijn zodanig geplaatst dat wandelaars geen last hebben van de bijen. Imker Sjaak Hoeks vertelt je er graag meer over!

Dagrestaurant De Hofboerderij
In de eeuwenoude Hofboerderij van Kasteel Keukenhof geniet je van een heerlijke high tea en huisgemaakte pannenkoeken. Lees meer over dit leuke restaurant!

Lees meer over dit leuke kasteel via de roze button! Of download hier de speurtocht.

Tip: Combineer een bezoekje aan het kasteel met een leuke wandeling in het mooie Keukenhofbosch!

Kasteel Keukenhof

Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Openingstijden Kasteel: Dinsdag t/m zondag tussen 1100 en 1700 uur Prijs Entree kasteel: €5,-, kinderen €2,-. Vrienden van het Kasteel betalen minder, check hiervoor de website
Wandelen over het landgoed is gratis.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten