Op missie Space Expo 6+Terug naar het overzicht

Ga mee op 'Missie in het Museum' met André Kuipers en ontdek de wereld van de echte astronauten!
Astronaut André Kuipers en schrijver Sander Koenen nemen je mee op een bijzondere missie in Space Expo. Tijdens deze virtuele missie ontdek je de wereld van échte astronauten

Gedurende 60 minuten volgen bezoekers een zeer veilige en vaste COVID-19 proof route door het universum langs de bijzondere pronkstukken van het museum. De boeiende verhalen van André Kuipers, in combinatie met de nieuwsgierigheid van wetenschapsjournalist Sander Koenen zorgen voor een uniek museumbezoek.
 
De missie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar zeker ook voor ouders, grootouders en ruimtevaartliefhebbers. Tijdens de missie doen kinderen speciale opdrachten en experimenten. Na afloop ontvangen zij een unieke missiepatch én een astronautendiploma. Superleuk!

Ben je er klaar voor? Zet je schrap. 3... 2... 1... Lift-off!Tickets met een gereserveerd tijdslot kunnen vooraf online worden gekocht. Klik door via de roze webbutton!

Space Expo

Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

21 x Halloween tips voor thuis

21 x Halloween tips voor thuis

Lekker thuis griezelen, dat vinden alle kinderen leuk en spannend! We hebben 21 Halloween activiteiten voor thuis bedacht. Griezel je mee?

Griezelen maar!