icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Op missie Space Expo 6+Terug naar het overzicht

DICHT Ga mee op 'Missie in het Museum' met André Kuipers en ontdek de wereld van de echte astronauten!
Astronaut André Kuipers en schrijver Sander Koenen nemen je mee op een bijzondere missie in Space Expo. Tijdens deze virtuele missie ontdek je de wereld van échte astronauten

Gedurende 60 minuten volgen bezoekers een zeer veilige en vaste COVID-19 proof route door het universum langs de bijzondere pronkstukken van het museum. De boeiende verhalen van André Kuipers, in combinatie met de nieuwsgierigheid van wetenschapsjournalist Sander Koenen zorgen voor een uniek museumbezoek.
 
De missie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar zeker ook voor ouders, grootouders en ruimtevaartliefhebbers. Tijdens de missie doen kinderen speciale opdrachten en experimenten. Na afloop ontvangen zij een unieke missiepatch én een astronautendiploma. Superleuk!

Ben je er klaar voor? Zet je schrap. 3... 2... 1... Lift-off!Tickets met een gereserveerd tijdslot kunnen vooraf online worden gekocht. Klik door via de roze webbutton!

Space Expo

Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis