Speeltuin WesterkwartierTerug naar het overzicht

Speeltuin Westerkwartier

Ten Katestraat 10-A
2321 AW Leiden
Openingstijden Iedere dag geopend, check de website voor de actuele openingstijden Prijs €1,- pp; gezinskaart €15,- per jaar Naar de website Toon telefoonnummer
Een leuke groene speeltuin in het Haagwegkwartier met superveel activiteiten, een spetterplek en kippen!

Het is zonder meer een geweldige speelplek voor kinderen en tegelijk een heerlijke tuin voor jou om te zitten en te genieten.

De verrassing begint al met de binnenkomst door de ronde poort, waarachter je een prachtig 'speelhofje' aantreft. Een 'hofje' omdat het midden tussen de net opgeknapte huizen in ligt.

Naast de speeltoestellen voor de kinderen is er ook een klein groentetuintje, samen met de kinderen opgekweekt. Zelfs kippen behoren tot de bewoners van deze speeltuin!

Er is een fijne spetterplek: een badje speciaal voor de kleinere kinderen om te poedelen en te spelen. (Let op: het is ook echt voor de kleinere kinderen tot een jaar of 8 bedoeld). Ook zijn er leuke fietsjes en organiseert de speeltuin veel activiteiten. Check hiervoor de site via de roze button en ook onze Uitagenda!

Fijn is dat je hier ook een een drankje, ijsje, snoep e.d. kunt kopen en er de nodige sanitaire voorzieningen zijn. 

Heel veel te vertellen, maar je kunt beter gewoon een keer gaan kijken! 

Tip: Ken je de lijst van 50 al met 50 supergave buitenactiviteiten? Kijk naar de wolken samen met je vriendjes en streep nummer 35 af van je lijstje! Neem je je lijst mee om te zien wat je nog meer af kunt strepen?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs