Stayokay NoordwijkTerug naar het overzicht

Dit hostel is fantastisch te combineren met sportieve activiteiten Noordwijk.
Stayokay Noordwijk grenst direct aan de duinen en het bos. In het gezellige hostel is het een komen en gaan van hostelgasten die zich klaarmaken voor een activiteit of juist even komen uitblazen. In de omgeving is er genoeg te doen aan sportieve activiteiten. Ook is dit de ideale plek voor een heerlijk relaxed verbljf op en aan het strand.

Wil jij een keer met je kind eropuit? Dan is een hostel leuk! Wij gingen je voor en schreven er dit blog over, lees je mee. Je overnacht in een stapelbed en hebt de keuze uit een twee-, vier-, zes- of meerpersoonskamer. Alle kamers beschikken over een eigen toilet en douche. Ontbijt en beddengoed zijn altijd bij een overnachting inbegrepen. Daarnaast kun je genieten van een lunch en diner in het restaurant van het hostel. Is er een prachtige speelweide en zelfs een paar schapen.

Als gezin slaap je altijd op een speciale familiekamer, waardoor je nooit met andere gasten een kamer deelt.

Via de roze button kom je direct op de site van deze Stayokay. Daar kun je direct een kamer boeken. Als je contact opneemt, vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: ken jij onze nieuwsbrief al? Meld je even aan, want daarin delen we iedere maand #kidsprooftips!

Stayokay Noordwijk

Langevelderlaan 45
2204 BC Noordwijk
Openingstijden Het hele jaar geopend. Prijs zie website via roze button voor actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rondleiding op Pakjesboot 12

Rondleiding op Pakjesboot 12

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas ligt vanaf 29 november t/m 1 december in Leiden en jij kunt een rondleiding krijgen! Reserveer snel je tickets, want vol=vol!

Reserveer je tickets!