• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwembad PoelmeerTerug naar het overzicht

Vrijzwemmen, zwemles, discozwemmen en je feestje vieren! Volop zwempret in het zwembad in Oegstgeest!
Heb jij al eens gezwommen in Poelmeer? Dit leuke zwembad heeft een wedstrijdbad (25 meter), instructiebad, recreatiebad, whirlpool en een glijbaan. Het recreatiebad heeft een speelse vorm. De krachtige wildwaterkreek, waterspuiters, een waterval, waterpaddenstoel, massagebank en 2 bruisgedeelten zorgen voor veel actie in het bad.

Heel fijn is dat het zwembad in 2016 compleet gerenoveerd is. De vloer rond het wedstrijdbad en recreatiebad is opnieuw betegeld, er zijn nieuwe kleedkamers en kleedhokjes en nieuwe luchtbehandelingskasten voor een fijn klimaat in het zwembad. Super gaaf is de nieuwe, interactieve glijbaan! Er zijn wel 4 thema’s met een spectaculaire lichtshow en bijpassende geluiden. Vergeet als je naar beneden roetsjt niet even te lachen, want aan het eind van de glijbaan wordt er een foto gemaakt, die je kunt delen op social media. 

Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad met een waterspuitende slang. Wist je dat het zwembad ook baby & peuterzwemmen aan biedt?! Natuurlijk biedt Poelmeer ook reguliere zwemlessen aan. Zwemlessen worden hier gegeven volgens het Zwem ABC. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leert je kind de basisvaardigheden voor de verschillende diploma's. 

Iedere zondag is er gezinszwemmen en iedere maand discozwemmen. Kortom: Genoeg waterpret in Poelmeer voor grote én kleine kinderen! Klik voor meer informatie door via de roze button!

Tip: vier je verjaardag in het zwembad !

Tip: op woensdag van 14.00 tot 16.30 uur is het Kidsmiddagzwemmen!

Zwembad Poelmeer

Lange Voort 273
2343 CE Oegstgeest
Openingstijden Klik door via de roze button voor alle openingstijden. Prijs Zie website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes