• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Natuurgebied BentwoudTerug naar het overzicht

Wil je hulpboswachter worden of kabouters spotten, klimbomenbos en meer: kom naar Bentwoud!
Het Bentwoud is een nieuw natuur- en recreatiegebied in de Randstad, tussen Zoetermeer en Boskoop. Het mag dan een jong bos zijn, het zit al vol met vogels, vlinders en bijzonder planten. Je kan er wandelen, fietsen, op pad met de boswachter of het kabouterpad volgen.

Voor kinderen is er genoeg te doen. Ga heerlijk wandelen, of op pad met de boswachter. Je kan hulpboswachter worden en een kabouterpad volgen. Ook is er het superleuke speelbos Bentjungle waar je kan klauteren, slingeren of gewoon een balletje trappen.

Sinds kort kun je ook op zoek naar dierenvriendjes in het Bentwoud met het Dierenvriendjespad! Een toffe actieve ontdekkingstocht waarbij je zelf je route bepaald en met de kleurenwijzer en de opdrachtenboekjes heuse dierenavonturen beleefd.

Door het hele gebied mag je van de paden af en lekker struinen door het bos. 

Tip: Klik op de roze button voor meer informatie over het Bentwoud! Tip: Wist je dat er nog meer klimbossen in de buurt zijn? Check eens het superleuke Monkeybos in Meijendel.

Bentwoud


Zoetermeer
Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten