Speuren in de vakantie!Terug naar het overzicht

Lekker speuren met de JOLA Tours Schnipseljagd! Verken Leiden, Katwijk of Noordwijk.
Wij gingen afgelopen zomer al op pad met de JOLA's Schnipseljagd op onze telefoon in Katwijk. En te gekke middag speuren langs toffe plekken volgde. En ze hebben nu ook routes in Noordwijk en Leiden!

Er staat nét een nieuwe Kinder Schnipseljagd Katwijk online voor kinderen van 4 tot 8 jaar, naast de kindertour in Noordwijk. De andere tours zijn geschikt voor alle leeftijden, dus ook heel leuk voor gezinnen met oudere kinderen.

Via je mobiele telefoon ontvang je hints en aanwijzingen om de route te kraken! Speur zo door de leukste straatjes en ontdek de mooiste plekjes.

Beleef een uitdagend dagje buiten, zoek samen naar de antwoorden in het straatbeeld en ga voor de highscore!

Bestel de Schnipseljagd eenvoudig online, ontvang de link via e-mail en start de selfguided tour wanneer je wilt. Klik door via de roze button voor alle tours en om te bestellen.

JOLA Tours & Trips


Openingstijden start de selfguided tour wanneer je wilt! Prijs Klik door via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten