• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderboerderij NoordwijkTerug naar het overzicht

Bezoek kinderboerderij 't Schaapsherdertje en maak spelenderwijs kennis met dieren.
Je kind spelenderwijs kennis laten maken met dieren? Kom langs bij kinderboerderij 't Schaapsherdertje in Noordwijk in de Bollenstreek!

Op deze kinderenboerderij houden ze boerderijdieren. Je vindt er een koe, geiten, schapen, varkens, pony's, ezels, kippen, konijnen, cavia's, kwartels, katten en zelfs wandelende takken. Regelmatig zal je ook 'Jaap de Border Collie' tegenkomen. De kippen vind je in de kippentuin.

Tijdens een bezoek aan de kinderboerderij leren de kinderen iets over de dieren en natuur. Een bezoek is dus niet alleen recreatief, maar ook educatief!

Kinderboerderij 't Schaapsherdertje vind je op een prachtige locatie aan de Oude Zeeweg 3. Kinderen zijn welkom onder begeleiding en toezicht van een volwassene.

Meer informatie? Klik op de roze button.

Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Kinderboerderij Noordwijk

Oude Zeeweg 3
2201 TA Noordwijk
Openingstijden Woensdag 9:30-11:00 en 12:00-16:30
Vrijdag 12:00-16:30
Zaterdag 10:00-14:30
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes