Speurroutes LeidenTerug naar het overzicht

Met de vrolijke Speurroutes ontdek je Leiden in je eigen tempo. Verkrijgbaar bij VVV Leiden 6+
De routes zijn makkelijk te volgen zodat je de clues kunt kraken en een mysterie kunt oplossen, terwijl je ondertussen langs de mooiste en verrassendste plekjes van de stad loopt. 

Er bestaan twee Speurroutes de Mysterieuze Moordroute en de Spionmissie, waarbij de routes ieder een ander deel van de prachtige binnenstad aandoen. 

De Mysterieuze Moordroute onderzoekt wie de moord heeft gepleegd op een?vooraanstaand astronoom. Je cirkelt langs de mooiste singel van de stad, het Rapenburg, op zoek naar aanwijzingen. 

Tijdens de Spionmissie speur je rondom de schitterende burcht in het hart van Leiden naar een geheime code. Alleen dan kun je de stad redden van de ondergang…. 

De speurroutes zijn geschikt voor iedereen tussen de 6 en 100 en zijn geschreven voor volwassenen. Maar met wat hulp ook heel geschikt voor kinderen! Beide routes zijn circa 3.5 km lang en duren circa 2.5 uur. 

De routeboekjes zijn verkrijgbaar voor € 9,95 bij VVV Leiden of in de webshop. De Mysterieuze Moordroute is ook in het Engels te verkrijgen.
Klik door voor alle informatie.

Leiden en Partners

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
Openingstijden dagelijks Prijs De routeboekjes zijn verkrijgbaar voor € 9,95 bij VVV Leiden of in de webshop Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten