Op Step in LeidenTerug naar het overzicht

Ontdek Leiden op de step! Leuke gezinsactiviteit of kinderfeestje.
Een uitje met het gezin, de gezelligste familiedag, kinderfeestje of welke andere activiteit dan ook. Stap op de step en ontdek wat de regio Leiden allemaal te bieden heeft.

Op Step beschikt over 50 steps, waaronder ook stepjes voor de kinderen. De adviesleeftijd is 8+. Op Step heeft tal van routes in combinatie met activiteiten in de regio Leiden; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Individueel of groep
Ben je alleen, een duo, een kleine groep of heb je een eigen planning dan biedt Op Step de optie om de steps los te huren voor een dag of een dagdeel. Of ga op pad met een groep en instructeur. Doe de puuzeltocht en ontdek Leiden.

Als stepper heb je in het verkeer de status van voetganger en de snelheid ligt ongeveer tussen die van een voetganger en die van een fietser. De instructeur houdt rekening met de fitheid/conditie van de groep.

Kinderpartijtje groep 5, 6, 7, en 8 (leeftijd 8+)
Het leukste kinderpartijtje eindig je uiteraard bij de McDonald’s. Ga met een ervaren instructeur op de step door Leiden, de instructeur vertelt leuke en spannende verhalen over Leiden die leuk zijn voor kinderen. De steptocht gaat uitsluitend over voetpaden in tegenstelling tot de volwassen steptocht. Dit voor de extra veiligheid! De instructeur heeft een rugtas met allerlei leuke spellen/sport attributen bij zich om los te gaan in één van de stadsparken. Inclusief een kleine gezonde snack en drankje tijdens de stop. Na lekker actief geweest te zijn buiten kunnen jullie lekker genieten en uitrusten in het restaurant van McDonald’s Beestenmarkt in Leiden. Hier staat een feestelijk gedekte tafel voor jullie klaar en kunnen jullie je eigen Happy meal samen stellen!

Startpunt is de Morspoort parkeergarage.
Let op: vooraf de steps wel even reserveren! Boek online via de roze websitebutton of neem contact op met Op Step via telefoon, app of mail (zie het informatiekader op deze pagina).

Tip: bestel een lekker lunchpakket bij Op Step.

Op Step

Bloemfonteinstraat 2
2312ZD Leiden
Openingstijden Alles mogelijk op basis van reservering Prijs losse verhuur vanaf €10
nformatie over dit uitje

 Kinderfeestje:
  € 21,95 per persoon
  5-8 personen
  circa 2,5 tot 3
Inclusief:
? Happy Meal
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten