Rembrandt fotoshoot familieTerug naar het overzicht

Ga met je gezin op de foto met licht in de stijl van Rembrandt. Een bijzondere fotoshoot in Leiden.
Een originele familiefoto? Ga op de foto met licht in de stijl van Rembrandt tijdens de Rembrandt fotoshoot. De fotograaf ze u en uw gezelschap op een bijzondere manier op de foto.

De Rembrandt fotoshoot is een feestje op zich. Rembrandt van Rijn staat als schilder bekend als meester van het licht. Hij werd in 1606 in Leiden geboren en overal in Leiden zijn nog herinneringen te vinden die naar hem verwijzen.

Wat is er nu mooier om zelf net als Rembrandt, in de stijl van Rembrandt vereeuwigd te worden. Fotograaf Andor Kranenburg creëren samen met u geheel in de stijl van Rembrandt een waar fotografisch schilderij. Tijdens de Rembrandt fotoshoot wordt u professioneel begeleid om eruit te zien alsof u net uit een werk van Rembrandt bent gestapt. Met kleding en attributen sturen ze aan op traditionele portretten of juist meer eigentijdse varianten.

Braaf of rebels u mag het zeggen. Het resultaat ontvangt u digitaal maar met afdrukken kunnen ze u verder assisteren. De shoot duurt ca. 2 uur.
Klik door via de roze button voor alle informatie en reserveringen.

Prokwadraat-Groepswijzer.nl

Haagweg 8
2311 AA Leiden
Prijs 4 t/m 8 personen: € 35,- p.p. incl. BTW
9 t/m 14 personen € 32,50- p.p. incl.BTW
15 t/m 20 personen € 30,- p.p. incl. BTW
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips