icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Op pad met RenzyTerug naar het overzicht

Ontdek de highlights van Zuid-Holland met Renzy, helemaal coronaproof! Te gek uitje voor gezinnen.
Een super originele buitenactiviteit voor deze herfst, leuk voor het hele gezin! Bij Renzy huur je een milieuvriendelijke Renault Twizy voor twee personen, die je door het open design een gevoel van vrijheid geeft en je de omgevinge echt laat beleven.

De GPS audiotours brengen je langs de mooiste plekken van Zuid-Holland zoals de duinen en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart.

Voor de kids is ertijdens de route een uitdagende fotospeurtocht waarbij ze onderweg op zoek gaan naar de geheime code waarmee ze de kluis bij terugkomst kunnen openen voor een leuke prijs.

Boek nu een coronaproof familiepakket met de Duin en strand tour: € 120,- voor een tour van 3 uur voor 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen met de leeftijd van 5 t/m 18 jaar). Gaan jullie dit voorjaar of deze vakantie dit corona-proof avontuur beleven?

De kinderen krijgen walkie talkies mee, zodat ze vanuit de autootjes met elkaar kunenn communiceren en de puzzeltocht helpen oplossen!

Ook wij gingen met Renzy op pad! Hoe dat was lees je hieronder in ons blog!

Voor meer info klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Renzy

Meer en Duin 36a
2163 HC Lisse
Openingstijden Tijdschema
Ochtend: 10:00 - 13:00
Middag: 15:00 - 18:00
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, uiteraard coronaproof!

Lente in en om Leiden