SnowWorld ZoetermeerTerug naar het overzicht

Zin in sneeuwpret! Dat krijg je bij SnowWorld in Zoetermeer. Genoeg sneeuw om te boarden of skiën!
Hier zijn veel leuke dingen voor kinderen. Kinderskiles, kinderfeestjes, kidsfunweken en vakantiekampen. Ook in de kerstvakantie!

Maar je kunt ook gaan vrij skiën of snowboarden. Ben je nog onervaren, neem dan een proefles inclusief skipas en materiaalhuur.
Vergeet niet alle activiteiten even van te voren reserveren, behalve het vrij skiën en boarden.

Ook voor wat betreft eten en drinken kom je hier helemaal in de wintersportsferen! Bij SnowWorld kom je helemaal in wintersportsfeer. Wij komen er altijd graag ook omdat het allemaal goed geregeld is.

Klik door naar de website van SnowWorld Zoetermeer via de roze button hieronder om alles te weten te komen over de kinderactiviteiten.

SnowWorld heeft een unieke speeltuin, volledig in Alpenstijl! Klimmen en klauteren op de vele toestellen in de speeltuin van SnowWorld, dat is toch wat ieder kind wil? Er kan door kinderen weer naar hartenlust gespeeld worden terwijl de ouders op ons zonnige terras van een hapje op drankje kunnen genieten. De speeltuin is alleen geopend als het terras of Trattoria Monte Bianco geopend zijn. Gratis toegang.

Tip: we hebben nog veel meer actieve erop uitjes in en om Leiden voor je!

Tip: vier je partijtje bij Snowworld met ski- of snowboardles op echte sneeuw!

Snowworld

Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 23.00 uur.
Zaterdag en zondag van 08.00 tot 23.00 uur.
Voor vrij skiën hoef je niet te reserveren.
Prijs Proefles inclusief skipas en materiaalhuur € 32,50 per kind (t/m 12 jaar). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten