Storm Aquapark LeidenTerug naar het overzicht

Supergaaf waterpretpark bij Vlietland, waar je ook kunt suppen en genieten op het terras!

Weer open mei 2024.

Op zoek naar een spetterend en superfun uitje? Kom dan naar Storm Aquapark Leiden in recreatiegebied Vlietland tussen Leidschendam en Voorschoten!

Het Aquapark bestaat uit verschillende watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een water volleybalcircuit en nog veel meer. Alles is met elkaar verbonden en het zorgt voor oneindig speelplezier voor jong en oud.

Spring in het water om af te koelen en door het zwemvest die je krijgt is het nog extra fijn zwemmen ook! Niet alleen voor een tof dagje uit, maar ook zeker voor familie- of kinderfeestjes is Storm Aquapark Leiden een top bestemming.

Naast spelen op de waanzinnige speelstructuur kun je hier ook (super)suppen en er is dit jaar een mooi nieuw terras. Top!

Wist je dat je bij Storm Aquapark ook gebruik kunt maken van de Ooievaarspas? Reserveer dan wel vooraf op de website en vergeet je pas niet mee te nemen!

Meer informatie over het park en de diverse activiteiten is te vinden op de website, klik door via de roze button.

Tip: Nog veel meer leuke uitjes voor het gezin deze zomer vind je natuurlijk op www.kidsproof.nl/leiden

Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
Openingstijden Zie website Prijs Verschilt per activiteit, zie website
Storm Aquapark is een aanbieder bij de Ooievaarspas
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden