Street Jump WarmondTerug naar het overzicht

Groot indoor trampolinepark voor grote en kleine kinderen. Kom je ook lekker springen?
Street Jump Warmond is een groot indoor trampoline park in Warmond en omgeving. Met 820m2, 30+ trampolines en 5 verschillende area’s biedt ons trampoline park jump plezier voor iedereen.

Jumpen..wat is dat? De naam zegt het al SPRING, spring van de ene naar de andere trampoline in een van de 5 verschillende trampoline area’s, daarnaast kun je over grote obstakels springen of zacht landen op de Big Airbag of in de schuimblokkenbak (foampit). Kom je springen bij Street Jump Warmond dan kan je ervoor kiezen om 1-, 1,5- of 2 uur te komen jumpen. Tijdens het jumpen ben je vrij om rond te springen door het gehele trampoline park (820m2).

Mini-jump
Nog geen 7 jaar? Kom dan naar de Mini-Jump, deze momenten zijn speciaal voor de kleine jumpers en hun ouders. Tijdens de Mini-Jump kunnen de kinderen vanaf 2 jaar kennis maken met trampolinespringen, want trampolinespringen is leuk voor iedereen. Gedurende de Mini-Jump houden we rekening met de verlichting en het geluidsniveau zodat de kinderen optimaal kunnen genieten van het Jumpen.

Wil je als ouder, broer of zus mee-jumpen? Geen probleem! Tijdens de mini-jump ben je als ouder, broer of zus meer dan welkom om samen te jumpen

Klik door via de roze button voor alle informatie over dit toffe jumpparadijs, openingstijden, speciale mini-uren en meer. Je kunt daar ook je tickets reserveren!

Tip: Bij Street Jump Warmond kun je ook je kinderfeestje vieren!

Street Jump Warmond

Veerpolder 12
2361 KV Warmond
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten